Προφίλ

Home

Η εταιρία Design Materials-Katerina Ioannidou, ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό την εμπορία πλακιδίων και ειδών υγιεινής. 

Το 2008 χάρις στην εμπιστοσύνη των πελατών της οργάνωσε και ανανέωσε την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της με στόχο την απόλυτη ξεκούραστη αγοραστική εμπειρία του πελάτη. Διεύρυνε την γκάμα των προϊόντων της και έτσι σήμερα, εκτός από τα αμέτρητα πλακίδια και είδη υγιεινής που εμπορεύεται από τους καλύτερους και μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού,  προωθεί έπιπλα κουζίνας, υδραυλικά είδη, καθώς και προϊόντα νανοτεχνολογίας για μονώσεις παντός τύπου.

Στο κατάστημα μας ο κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός, και θέλουμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε «την ονειρεμένη κατοικία», «τον ονειρεμένο επαγγελματικό χώρο». Για αυτό το λόγο σχεδιάζουμε τρισδιάστατα και χωρίς χρέωση τον χώρο του κάθε πελάτη μας, έτσι ώστε να είμαστε απολύτως σίγουροι, ότι  αυτό που προσφέρουμε είναι αυτό που ανταποκρίνεται στην προσδοκία των πελατών μας, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Με σεβασμό και αγάπη δημιουργούμε, επιβλέπουμε, πραγματοποιούμε….

Τα ολοκληρωμένα πακέτα μπάνιου και κουζίνας σας απαλλάσσουν από την ψυχοφθόρα διαδικασία επίβλεψης . Εσείς φαντάζεστε, εμείς πραγματοποιούμε, με εμμονή στην τελειότητα, με εμμονή στην ποιότητα, με μεράκι για αυτό που κάνουμε.

Οι υγρομονώσεις και θερμομονώσεις που προτείνουμε και εφαρμόζουμε με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, λύνουν τα προβλήματα του κάθε κτιρίου και θωρακίζουν την περιουσία σας, από την φθορά του χρόνου.

Σκοπός, στόχος, όραμα η δημιουργία λειτουργικών όμορφων χώρων  απαράμιλλης ποιότητας που αναβαθμίζουν και αναζωογονούν τη δύσκολη καθημερινότητα μας. Η ανταμοιβή μας, το χαμόγελο σας!